*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

четвртак, 28. октобар 2010.

KREMASTI KOLAČ SA KOKOSOM


Sastojci

bela kora
4 belanaca
4 kasike secera
4 kasike kokosa
2 kasike brasna
zuta kora
4 zumanca
4 kasike secera
4 kasike vode
4 kasike brasna
braon kora
3 cela jaja
3 kasike secera
3 kasike kakao praha
3 kasike brasna
fil
700 ml mleka
10 kasika gustina
250 gr margarina
150 gr secera u prahu
za posipanje
100 gr kokosa

Priprema

Na pek papiru ispeci kore jednu za drugom.
U medjuvremenu kuvati fil.Mleko staviti da se kuva (malo odvojiti da se razmuti gustin) pa uz stalno mesanje sipati gustin i kuvati dok se ne zgusne.Dobro umutiti i u prohladjeno dodati umucen margarin sa secerom u prahu.
Redosled: zuta kora+fil+braon kora+fil+bela kora+fil+kokos