Ovo je samo još jedan u nizu brzih recepata,a vrlo ukusnih.
Ja ću postaviti samo sastojke, a vi sami odredite mere u zavisnosti za koliko osoba spremate.
Veću svinjsku krmenadlu bez kostiju razvijemo u veliku šniclu tako što je zasecamo nožem u krug i na kraju ulupamo tučkom za meso. Posolimo, dodamo vegetu i biber i utrljamo u meso. Na meso poređamo listove praške šunke (tanko sečene), a preko nje listove sira po izboru.
Uviti lagano u rolat vodeći računa da krajeve uvijemo ka unutra. Premazati umućenim jajetom i uviti u alu foliju. Peći na 180-200 stepeni, a pred kraj pečenja skinuti foliju i peće još malo da meso porumeni.
Ja ću postaviti samo sastojke, a vi sami odredite mere u zavisnosti za koliko osoba spremate.
Veću svinjsku krmenadlu bez kostiju razvijemo u veliku šniclu tako što je zasecamo nožem u krug i na kraju ulupamo tučkom za meso. Posolimo, dodamo vegetu i biber i utrljamo u meso. Na meso poređamo listove praške šunke (tanko sečene), a preko nje listove sira po izboru.
Uviti lagano u rolat vodeći računa da krajeve uvijemo ka unutra. Premazati umućenim jajetom i uviti u alu foliju. Peći na 180-200 stepeni, a pred kraj pečenja skinuti foliju i peće još malo da meso porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар