*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

недеља, 09. фебруар 2014.

PUNJENE POHOVANE ŠNICLE


Svinjske šnicle ulupamo tučkom za meso i posolimo.


 Na jednu stranu stavimo nekoliko kolutova tanko rezane pečenice. 


Sitni sir umutimo sa jajetom.


 Preko pečenice nanesemo red sira.


Šniclu sa kraćih strana malo preklopimo ka unutra.


Urolamo.


Da bismo bilo sigurni da se neće "otvoriti" stavimo čačkalice. 


Rolat prvo uvaljamo u brašno,


potom u dobro umućena jaja


 pa na kraju u prezlu.


Stavimo u vatrostalnu posudu koju smo malo posuli uljem, a i rolate malo nauljimo. Pečemo.


Pečene rolate izvadimo iz posude, uklonimo čačkalice i serviramo na tanjir.