*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

среда, 29. септембар 2010.

ZAPECENI KARFIOL


Sastojci

1 glavica karfiola
1 casa kisele pavlake
3 jaja

so
150-200 gr kackavalja

Priprema

Karfiol ocistiti i odvojiti ‘’cvetove’’ pa ih obariti par minuta vodeci racuna da se ne prekuvaju.Po ukusu posoliti.Umutiti pavlaku i jaja.Ocedjen karfiol poredjati u nauljenu posudu za pecenje,preliti pavlakom i jajima i zapeci da porumeni i ispari tecnost(ako jos ima).Pred kraj narendati i kackavalj preko i vratiti jos malo u rernu toliko da se sir otopi.Sluziti toplo.