*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

петак, 20. мај 2011.

BELI ANDJEO 2



Recept koji sam obecala a po kom, priznajem retko pravim.Ipak, zelim izaci u susret i objaviti ga.Izbegavam torte ili kolace sa vec gotovim korama koje kupujemo u marketima ali da je torta ukusna, to je sigurno pa se nadam da cete i vi uzivati.

1 pakovanje kora za rezen tortu

Fil 1: Skuvati 4 pudinga od vanile u 1,5 l mleka.Zasladiti po ukusu(ne treba puno secera da ne bude previse slatka zbog ostalih sastojaka). U prohladjen fil dodati 200 gr bele milke.U ohladjen fil dodati umucen margarin(250 gr) i 200 gr mleka u prahu.

Fil 2: 500 gr slaga umutiti na vodi i dodati 3 case kisele pavlake.

Redosled: kora,fil 1, fil 2 i tako dok se ne utrosi materijal.

Fil rasporediti ravnomerno.Ukrasiti po zelji.

10 коментара:

  1. Prelepa je! Verujem i da je veoma ukusna!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Moj bratic bi za svaki rodjendan ovu:).

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala svima.TORTA BELI ANDJEO je br.1 i nalazi se medju najcitanijim. Sa desne strane je pa pogledaj :-) .Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21. мај 2011. 00:19

    Dakle zaista andjeoski.Zlatne ruke imas;)

    ОдговориИзбриши
  5. Jako lepo ukrašena, i ja imam recept za tortu Beli anđeo, malo drugačiji je recept ali i ova je odlična... svrati mila do mene čeka te nagradica:)))

    ОдговориИзбриши
  6. Divna torta i dekoracija!!Bravo Maki:)))

    ОдговориИзбриши