Od danas krećem sa postavljanjem novih recepata i nadam se da cu uspeti bar veći deo da postavim jer su slave veoma blizu i nadam se da cete pronaći nešto zanimljivo.
Evo i jednog brzog a veoma ukusnog jela.
Skuvati oko 1 kg krompira u ljusci. Oljuštiti ga pa izrendati. Dodati 1 kiselu pavlaku, malo soli i bibera. Na ulju propržiti 1 glavicu crnog luka pa dodati 500 gr mlevene junetine. Pržiti dalje pa dodati 1 tikvicu seckanu na male kockice, 2 čena belog luka sitno iseckana i 1 paradajz.
Ređati u posudu za pečenje (stavila sam pek papir u pleh) ovim redom: krompir sa dodacima, fil,a preko narendati trapist pa sve preliti sa 50 ml belog vina.
Pošto je slava mog dragog blizu (moja buduća slava :)) počeli smo da spremamo kolače. Ja vas danas častim štanglicama a recept već ima na blogu.
Prijatno!
Evo i jednog brzog a veoma ukusnog jela.
Skuvati oko 1 kg krompira u ljusci. Oljuštiti ga pa izrendati. Dodati 1 kiselu pavlaku, malo soli i bibera. Na ulju propržiti 1 glavicu crnog luka pa dodati 500 gr mlevene junetine. Pržiti dalje pa dodati 1 tikvicu seckanu na male kockice, 2 čena belog luka sitno iseckana i 1 paradajz.
Ređati u posudu za pečenje (stavila sam pek papir u pleh) ovim redom: krompir sa dodacima, fil,a preko narendati trapist pa sve preliti sa 50 ml belog vina.
Pošto je slava mog dragog blizu (moja buduća slava :)) počeli smo da spremamo kolače. Ja vas danas častim štanglicama a recept već ima na blogu.
Prijatno!
Volim ovako nesto..i nove dieje za mleveno meso;))
ОдговориИзбриши