*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

среда, 3. јул 2013.

KAKO IM ODOLETI... ? :) cute animals


Prve četiri slike ne znam ni kako da vam opišem. Ukratko, mi nikada nismo imali "normalnog" mačka ili bolje reći sve životinje su (pre)razmažene.Da, opet je preterao sa igricama.. :)






 Ove tri bebe sad imaju malo više od jednog meseca. Ovo je bio period kada su tek progledali. Mislili smo da ćemo uspeti da udomimo bar jedno, ali ako se moj bratić pita to nikako ne dolazi u obzir... I čudo jedno kako se uvek veže za sve... :)).









E sad, ovo je neko kog moram posebno predstaviti. Gospodin je došao sam i kada je trebalo da ga vratimo bilo je malo teže. Pripitomio se za par dana i jedva se odvojio.Slika vam govori sve. Mogli smo da ga mazimo bez problema...




Ovog specijalnog mačka ne mogu da izostavim... Kilograme neću pominjati, ali on je uvek gladan... Nažalost, već je star.. 


I za kraj ostavljam moju omiljenu. Toliko malo je dovoljno da budu srećni... Ovo je stara slika. Sada ih menjaju unučići sa početka posta. :)




Нема коментара:

Постави коментар