Konačno je i ona došla na red da se objavi. Krštenje jednoj klincezi. .. moja Slađa voli što više detalja i da torta bude "vesela" ...
Fil: Kuvati na pari 21 žumance sa (u receptu je 500 gr šećera u prahu što je za mene previše) onoliko šećera koliko odgovara vašem ukusu imajući u vidu da torta sadrži i grilijaš.Dodati 4 kašike gustina razmućenih u pola litra mleka. Kuvati dok fil ne bude gotov.
Od 300 gr šećera i 300 gr mlevenog kikirikija napraviti grilijaš. Spremljen samleti pa sjediniti sa ohlađenim filom i dodati 375 gr margarina prethodno umućenog.
Fil podeliti na 2 dela. U jedan deo dodati 200 gr otopljene crne čokolade. Dobro umutiti.
Redosled : kora, žuti fil, kora, čokoladni fil, kora . Ukrasiti šlagom.
Нема коментара:
Постави коментар