*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

уторак, 17. децембар 2013.

ŠNICLE U SOSU SA PEČENICOMJa piletinu ne jedem već dugo godina, ali mom dragom vrlo često spremam. Njemu se svideo ovaj način, nadam se da će i vama.

Pileće belo meso iseći na šnicle, pa ulupati tučkom za meso. Posoliti, dodati malo vegete. U pleh staviti pek papir. Poređati šnicle. Preko njih staviti tanke listove dimljene pečenice i na kolutove isečene kisele krastavčiće. 


Skuvati bešamel sos http://marijinislatkisi.blogspot.com/2013/08/zapecene-snicle-u-besamel-sosu.html  ili po nekom vašem receptu. Ovaj put sam u sos dodala i malo sušenog lista peršuna. Preliti jelo sosom da se pokrije sve. Količina sosa zavisi od količine mesa, tj veličine pleha, pa odlučite da li je cela ova mera potrebna. Peći. Šnicle će sa donje strane da porumene , a sos ne treba da ostane tečan. 


Prijatno!