Sastojci
| ||||||||||||||||
PripremaKikiriki isprzite na suvo u tiganju i sameljite.Cokoladu krupno narendati i izmesati sa kikirikijem pa redjati u pleh koru,fil i tako do kraja.Iseci baklavu na kocke i pre pecenja preliti rastopljenim margarinom.Peci.Skuvati sirup i preliti baklavu.Preko poredjati limun isecen na krugove. Kolicinu secera za preliv mozete smanjiti. | ||||||||||||||||
*
*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.
Kontakt:
понедељак, 11. октобар 2010.
BAKLAVA SA KIKIRIKIJEM
Labels:
BAKLAVE
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар