*

*Svako kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija sa ovog bloga bez prethodnog odobrenja autora je povreda autorskih prava i smatra se krivičnim delom. Pitanja možete slati na postavljen mail.Srdačan pozdrav svim čitaocima.
*U svakom postu kliknite na sliku da biste je uvećali.

Kontakt:

Kontakt:

субота, 8. фебруар 2014.

Torta u znak zahvalnosti. Hvala što pratite moj blog. :)


Davno nismo delili nagrade jedni drugima i ne bih možda ni ja danas odvojila vreme za ovaj post da nisam pročitala poruke u  mail-u od vas.  Hvala vam svima , a posebno hvala divnim damama koje me putem maila uvek oraspolože. Kada mi neko sa vašim godinama iskustva da komplimente , moram sigurno biti ponosna .  Nadam se da ću jednog dana dobiti odobrenje da javno pišem o vama. :)



I ponovo moram da vam ukažem na nekoliko blogova koje najčešće pratim : 

http://pomoravka1.blogspot.com/
http://receptiizmojebiljeznice.blogspot.com/
http://jovankebashtovankekutlacha.blogspot.com/
http://slasnoiopasno.blogspot.com/
http://torterecepti.rs/
http://dzolistic.blogspot.com/  

I moram da vam ukažem na jedan blog čija tematika nije ista , ali u slobodno vreme posetite ga. Ima tu štogod pametno za pročitati. Neću vam reći ko je autor, zaključite sami. :) http://filmskihitovi.blogspot.com/

Da mogu da vas poslužim tortom, rado bih. :)

Drago mi je što je sve više kvalitetnih blogova.  Ja i dalje učim, ali još jednom hvala svim čitaocima i vama koji me pratite. Mogu samo da obećam da ću se truditi da budem još bolja.


Нема коментара:

Постави коментар